Danmarks nye restaurantfestival – Seafood Festival fejrer havets delikatesser

Restaurant - Danmarks nye restaurantfestival - Seafood Festival fejrer havets delikatesser

Fra den 17. til den 26. maj 2024 byder Seafood Festival velkommen til sin allerførste festival, hvor over 50 aktører fra restaurationsbranchen fejrer havets rigdomme her i Danmark. Festivalen markerer starten på sommeren og tilføjer et spændende nyt element til den danske festivalscene. Seafood Festival tilbyder en unik mulighed for at dykke ned i det alsidige udvalg af fisk og skaldyr, som mange danskere endnu ikke er fuldt ud bekendte med. Arrangementet sigter mod at ændre dette ved at fremhæve de maritime smagsoplevelser, der venter under havets overflade.

Restaurant - Danmarks nye restaurantfestival - Seafood Festival fejrer havets delikatesser (2)
Restaurant – Danmarks nye restaurantfestival – Seafood Festival fejrer havets delikatesser (2)

Over ti dage vil restaurationsbranchen samarbejde om at fejre og udforske det kulinariske potentiale, som omgiver Danmark. Gæsterne vil have chancen for at opleve alt fra ekstravagante middage ved langborde og lækre skaldyrsfade til pop-up restauranter og omhyggeligt sammensatte tre-retters menuer. Dette gastronomiske eventyr strækker sig fra kyst til kyst og tilbyder en palette af smagsindtryk, der lover at berige den kulinariske kalender.

Restaurant - Danmarks nye restaurantfestival - Seafood Festival fejrer havets delikatesser (3)
Restaurant – Danmarks nye restaurantfestival – Seafood Festival fejrer havets delikatesser (3)

Arrangøren bag Seafood Festival, Madbillet, som også står bag Nordens største restaurantfestival, Dining Week, understreger danskernes interesse for at udvide deres smagspalet. Nicoline Christensen, festivalansvarlig, deler sin vision om at få flere danskere til at indlemme fisk og skaldyr i deres hjemlige køkken. “Selvom vi er omgivet af hav, benytter mange ikke muligheden for at nyde disse sunde og velsmagende ressourcer,” siger hun. Med håbet om at Seafood Festival vil blive modtaget med åbne arme, ser Christensen frem til at invitere danskerne til at deltage i denne nye, landsdækkende kulinariske fest.

Link: https://seafoodfestival.dk/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top