En ny restaurant åbner tæt ved den dansk-tyske grænse

Det er altid en stor nyhed, når en ny restaurant åbner, men når den ligger så tæt på den dansk-tyske grænse, er det endnu mere spændende. Denne nye restaurant, kaldet “Eat’n Drive”, åbner midt i december 2023 og bliver det sidste spisested før Tyskland. Med adresse på Lejrvejen 12 i Frøslev (Padborg) og beliggende tæt ved både motorvejen og grænsen, er Eat’n Drive klar til at imødekomme behovet for mad og drikke til både pendlere, ferierende og lastbilchauffører.

Kim Tønneskov Hansen, ejer og iværksætter bag Eat’n Drive, har stor erfaring med restaurationsbranchen. Han driver nemlig også motorvejsrestauranten og kiosken Hylkedal Øst tæt ved Kolding på den sønderjyske motorvej. Med denne erfaring i rygsækken er Kim Tønneskov Hansen fast besluttet på at gøre Eat’n Drive til en succesfuld virksomhed.

Ud over at servere mad og drikke vil restauranten også inkludere en kiosk og en minihotel med fem værelser, hvor gæsterne kan overnatte. Dette gør Eat’n Drive til et fuldt serviceorienteret spisested, der kan tilgodese mange forskellige kunders behov.

Restaurant med fokus på lokale råvarer

Der er ingen tvivl om, at Kim Tønneskov Hansen lægger stor vægt på at bruge lokale råvarer i sin madlavning. Dette er et væsentligt aspekt ved spisestedet Sandkassens Grill og Vaffelbod, og det bliver også en del af konceptet på Eat’n Drive. Byderik er ikke kun baseret på smag, men også på bæredygtighed og støtte til lokalsamfundet, hvilket gør restauranten til et attraktivt valg for både lokale og rejsende.

Udvalget af mad og drikke inkluderer både klassiske danske retter og internationale favoritter, så der vil være noget for enhver smag. Menuen vil også indeholde vegetariske og veganske muligheder samt sunde og næringsrige valg for dem, der måtte ønske det.

Kundeservice og kvalitetsoplevelser er i fokus hos Eat’n Drive, og gæsterne kan forvente en høj standard af mad, præsentation og betjening. Restauranten vil arbejde hårdt på at opbygge et positivt ry og blive den foretrukne spisested i området.

Skab jobmuligheder og styrk lokalområdet

Åbningen af en ny restaurant betyder også nye jobmuligheder for lokalsamfundet. Kim Tønneskov Hansen forventer at skulle bruge omkring 15 medarbejdere på sigt, hvilket vil skabe øget beskæftigelse og økonomisk vækst i området. Dette gør ikke kun Eat’n Drive til en succes for ejeren og de ansatte, men også for de lokale omgivelser.

Jobmulighederne vil omfatte forskellige roller, herunder kokke, tjenere, bartender og personale i kiosken. Med hensyn til overnatningsfaciliteterne vil der også være behov for rengøringspersonale og receptionister. Dette betyder, at Eat’n Drive vil kunne tiltrække en bred vifte af ansøgere med forskellige kvalifikationer og erfaringer.

Den nye restaurant vil også medføre mere opmærksomhed og omsætning til Frøslev og de omkringliggende områder. Dette kan føre til en øget efterspørgsel på andre tjenester og produkter, såsom transport, indkøb og underholdning. Dette vil igen gavne de lokale virksomheder og muligvis skabe endnu flere jobmuligheder og økonomisk vækst.

Mange muligheder for fremtiden

Eat’n Drive er en spændende ny restaurant, der åbner dørene midt i december. Med et koncept, der fokuserer på at imødekomme kundernes forskellige behov, fra mad og drikke til overnatning, er Eat’n Drive en attraktiv destination for både lokale og rejsende. Uanset om man kommer fra Danmark og skal videre til Tyskland, eller omvendt, vil Eat’n Drive stå klar med god mad og service.

Der er ingen tvivl om, at Eat’n Drive vil skabe positive forandringer ved den dansk-tyske grænse både på kort og lang sigt. Ud over at tilbyde et sted for god mad og drikke, vil restauranten også skabe jobmuligheder og øget økonomiske aktivitet i lokalområdet.

Der er store forventninger til, hvad Eat’n Drive kan opnå i fremtiden. Med iværksætter Kim Tønneskov Hansens erfaring og fokus på lokal kvalitet, er der ingen tvivl om, at Eat’n Drive vil blive en vigtig destination for både lokale og rejsende ved den dansk-tyske grænse.

KILDE: JV.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top