Nyt spisested åbner i Horsens

Et nyt spisested er ved at komme til live i et af de tidligere tomme butikslokaler i Graven i Horsens. Nordicals har haft ansvaret for at udleje lokalet og kan nu bekræfte, at restaurantkæden “Burger Burger” flytter ind i Graven 4, hvor Thairestauranten Thaiplus tidligere lå. Den daglige leder af Burger Burger, Esben Siggaard, fortæller at de stadig venter på noget køkkeninventar, men så snart det er på plads, åbner stedet. Åbningen forventes at ske i løbet af de næste 14 dage, ifølge Siggaard.

Burger Burger har allerede en restaurant i Støvring ved Aalborg, som åbnede i september. Med udlejningen af Graven 4 er endnu et lokale i Graven dermed udlejet, og udviklingen går i den rigtige retning. Ejendomsudvikler Peter Pørtner fortæller, at han er i gang med at sætte ejendomme i stand i Graven og allerede har oplevet stor interesse for at flytte ind i hans ejendomme. Forventningen blandt ejerne i Graven er, at snart er det meste udlejet.

For Horsens by og gågadesystemet er det en positiv udvikling, at nye restauranter og butikker flytter ind i de tidligere tomme lokaler. Jessensgade, Hestedamsgade og Hospitalsgade er allerede fuldt udlejede, og snart forventes det samme for Graven, som Stiften.dk rapporterer.

Burger Burger – et populært koncept i Danmark

Restaurantkæden “Burger Burger” er et populært koncept i Danmark, der fokuserer på at servere kvalitetsburgere i hyggelige omgivelser. Kæden har med succes åbnet deres første restaurant i Støvring ved Aalborg i september og har nu valgt at udvide deres forretning til Horsens. Deres menu tilbyder et udvalg af gourmetburgere lavet med friske råvarer og håndlavede ingredienser, sammen med et sortiment af sideordrer og drikkevarer.

Besøgende til “Burger Burger” i Horsens kan forvente en indbydende atmosfære, venlig betjening og en velsmagende burgeroplevelse. Ud over deres signaturburgere, har restauranten også et vegetarisk udvalg og børnemenuer, hvilket gør det til et attraktivt spisested for hele familien.

Med den kommende åbning af “Burger Burger” i Horsens er der endnu en mulighed for lokale og turister at nyde en lækker burger i byen. Dette vil også bidrage til at øge foden trafik og aktivitet i gågadesystemet, hvilket åbner døren for yderligere vækst og udvikling i området.

Flere restauranter og butikker rykker ind i gågadesystemet

Den seneste udvikling i Horsens’ gågadesystem viser en positiv tendens med et stigende antal restauranter og butikker, der flytter ind i tidligere tomme lokaler. Dette bidrager til en mere levende og attraktiv bymidte for både lokale og turister, og åbner op for nye muligheder og oplevelser. Desuden skaber det nye jobmuligheder og bidrager til øget økonomisk aktivitet i området.

Showcase eksemplet med “Burger Burger” er blot én af flere vellykkede historier om nye virksomheder, der flytter ind i Horsens’ gågadesystem. Flere og flere ejendomme bliver renoveret og udlejet til nye restauranter, caféer, butikker og andre tjenester, hvilket giver disse områder et revitaliseret og pulserende udseende.

Med denne stigende interesse og befolkningsvækst er det næppe overraskende, at Horsens har tiltrukket sig opmærksomheden fra flere store virksomheder og kæder, som f.eks. “Burger Burger”. Dette peger på en fortsat positiv vækst for byen og dens gågadesystem i fremtiden.

Kommende udvikling i Horsens’ gågadesystem

Med den nylige udlejning af Graven 4 og flere andre lokaler i Graven, er der tegn på, at flere planer er i gang i området, som kan føre til en endnu mere levende og dynamisk bymidte. Ejendomsudvikler Peter Pørtner har udtalt, at han arbejder på at sætte ejendomme i stand i Graven og har oplevet stor interesse for hans ejendomme, hvilket tyder på, at endnu flere butikker og restauranter vil dukke op der i fremtiden.

Specielt i områder som Jessensgade, Hestedamsgade og Hospitalsgade, hvor alle lokalerne allerede er udlejet, kan man se tegn på vækst og fornyelse. Der er ingen tvivl om, at denne vækst også vil smitte af på Graven, når flere og flere virksomheder flytter ind i de tidligere tomme lokaler.

Dette er særdeles positive nyheder for Horsens by og dens indbyggere, samt erhvervslivet i området. Det er forventet, at denne fremgang vil fortsætte og føre til yderligere vækst og udvikling i bymidten, og gøre Horsens til et endnu mere attraktivt sted at bo, arbejde og besøge.

I løbet af de kommende uger vil Horsens’ borgere kunne nyde endnu et spisested i form af “Burger Burger” i Graven 4, og forventes yderligere restauranter og butikker at slå dørene op i nær fremtid. Dette vil bidrage til at skabe en endnu mere levende og indbydende bymidte, som tiltrækker både lokale og turister. Med flere ejendomme under renovering og udlejning i gågadesystemet, er fremtidige vækst og udvikling i Horsens stort set garanteret. Stiften.dk har rapporteret om denne positive udvikling, og det ser ud til, at byens gågadesystem vil fortsætte med at blomstre og vokse i de kommende år.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top