Mange danskere vælger at tilbringe nogle dage i den danske hovedstad en gang imellem. Ofte er turen præget af turisme og derfor består den i høj grad af både shopping og gode restaurantoplevelser – og gerne en solstråle i ny og næ.

Hvis du blot er på besøg i København, så er det dog ikke sikkert, at du kender de helt gode spisesteder. Der er nemlig mange forskellige derude, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad der er godt, billigt, nyt og bare mærkeligt. Hvis ud vil guides lidt igennem dit valg af restaurant, så kan du læse med lige her, hvor du bliver præsenteret for 14 af de nyeste restauranter med forskellige koncepter – og efterfølgende også nogle gode gamle klassikere.

14 nye og spændende restauranter i København

København er en by med fart på, og derfor kan det være svært at følge med i hvilke restauranter, man absolut må kende til. Dog er det muligt at danne sig et overblik ret hurtigt, hvis man er en af dem, der gerne vil spise nogle af de steder, der er nyest og mest spændene. Det kan du gøre lige her.

Hverdagen

Hverdagen er en ny restaurant i Kødbyen med både spise- og gildesal. Fokus ligger særligt på naturen, og du kan komme ind og spise både morgen-, middag- og aftensmad.

Brasserie Prins

På Vesterbro finder du denne nye restaurant Brasserie Prins. Restauranten er fransk inspireret, men med små moderne takes i stilen.

Pavillon de Verre

Pavillon de Verre er en bar, der lige har fået sus under vingerne efter en opstart med en smule flere problemer end forventet. Det har de håndteret i stiv arm, og nu står de klar til at lave dig en cocktail baseret på en lille samtale om, hvad du kan lide og foretrækker at være foruden – ingen menukort! Du finder også nogle snacks, der kan holde dig kørende til langt ud på aftenen.

Bistro RK

Bistro RK er et lille sted med en Michelin kok i ryggen, så her er du garanteret fantastiske måltider. Den er i klassisk europæisk stil med en særlig forkærlighed for Frankrig.

Alexander’s Bistro

Et restaurantbesøg på en bistro er ofte en dejlig oplevelse – men hvad hvis du kunne kombinere den med en tur på brætspilscafe og slutte af med en is fra isbutikken? Så skal du besøge Alexander’s bistro, der kombinerer alle tre.

Skruens

Står du og mangler et lækkert stykke brød til morgen, formiddag eller eftermiddagskaffe? Så besøg Skruens. Et lækkert og hyggeligt lille surdejsbageri.

Baryl

Baryl er ikke en ny restaurant – den er dog ny på Frederiksberg. Det oplagte sted at finde et vegetarisk, vegansk eller pescetarisk måltid.

Lamar

Lamar er det tredje sted, som to succesfulde kokke står bag i København – hvad mere behøver du i garanti for, at dette nye sted også bliver helt igennem fantastisk?

Il Trio Foodmarket

Madmarkeder har virkelig fundet deres ståsted i Danmark i løbet af de seneste år. Nu vil Il Trio Foodmarket også prøve markedet af. Uanset om du er til Take Away eller en kold øl, så står de klar til at give dig en fantastisk madoplevelse.

Samvær spisebar

Samvær spisebar er et helt nyt restaurantkoncept, hvor du kommer ind og spiser for 149 kr. i en spisesal sammen med en masse andre. Alle spiser det samme og hygger sammen til en fantastisk gastronomisk omgang fællesspisning.

Contento

Contento er en fantastisk spansk pintxos-bar, der giver dig mulighed for at smage en masse forskelligt spanskinspireret mad.

Albatross og venner

Albatross og venner er ikke en restaurant, men den er alligevel nævneværdig. Det er et lille og hyggeligt luksusbageri, hvor du kan få tilfredsstillet din hang til klassikere og det salte bagværk. Flødeskum og lagkager må du altså finde et andet sted.

Gemini

Er du interesseret i at spise på restaurant med udsigt ud over vandet? Så er Gemini valget for dig. Den ligger lige ved siden af Planetarium, og det er tænkt ind i designet, hvorfor det er en helt særlig oplevelse at spise netop her.

Levi

Det italienske og det japanske har måske ikke alverden med hinanden at gøre ved første øjekast – det får det dog på restaurant Levi. Et helt nyt madunivers, hvor du kan få lov at prøve noget nyt med en god vin til.

Stadig i tvivl? Følg madanmeldelserne

Ovenfor ser du 14 fantastiske bud på restauranter, som du kan besøge, når du besøger København. De ligger i forskellige prisklasser, og de kan stille enhver sult og tørst. Alligevel kan man stadig godt stå og føle sig lidt i tvivl. Hvis det er tilfældet for dig, så kan det skyldes, at du ikke tror på, at nyt altid er bedre. Og i så fald, så er den bedste vej frem for dig at følge madanmeldelserne, så du har noget andet end blot en beskrivelse af maden at støtte dig til. Det kan være en stor hjælp for dig, der ikke vil risikere at blive skuffet.

Lad dig styre af Københavns gader og find din hjerte-restaurant

Madanmeldelser er en fantastisk måde at finde frem til de anerkendte restauranter. Dog er der også noget helt særligt ved at lade sig styre af sin mavefornemmelse eller af Københavns gader. Og måske det i virkeligheden kunne være værdifuldt for dig at gøre begge dele.

Er du ude på shopping om dagen, så er det en skam at gå rundt med hovedet i telefonen. Lad dig i stedet inspirere af restauranternes udseende og sæt dig ind på lige netop den restaurant, der tiltrækker dig. Når du er færdig på shopping, så vender du garanteret tilbage til hotelværelset med dine mange nye besiddelser, og så er det oplagt at kigge på anmeldelser og finde en restaurant med god mad, der kan være den perfekte afslutning på en fantastisk dag.

Pas på dit budget, når du spiser på restaurant

Som et sidste råd til dig, der bare gerne vil have noget at spise og hellere vil bruge pengene på tøj – kig på nettet og gå efter de billigste muligheder. Er det en Michelin restaurant oplevelse, du vil få? Nej. Men er det mad i maven og en bankkonto med mere til de sko, der kaldte på dig i vinduet? Ja, det er det!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top