København er fyldt med en masse forskellige spisesteder. Cafeer, restauranter, barer – madoplevelser er der nok af. Tricket ligger i at finde lige netop den restaurant, der bedst opfylder alle dine ønsker og behov – og gerne indenfor dit budget. Men hvordan gør man lige det? Her kan du blive klogere på hvilke restauranter, der er de bedste og billigste i KBH – og hvordan du selv finder endnu flere muligheder at vælge imellem.

Find de gode spisesteder

Hvis du gerne vil spise godt i København, så handler det blot om at finde telefonen eller computeren frem og benytte dig af de ressourcer, der er tilgængelige for dig. Det kan være Google, men det kan også være en hjemmeside, som for eksempel Tripadvisor, der hjælper dig med at finde det bedste spisested. Det er en af de første hjemmesider, der kommer frem, hvis du søger på ”København spisesteder”, så den er nem at finde.

Når du klikker dig ind på hjemmesiden, så præsenteres du for en masse forskellige restauranter, der er delt op efter kategori:

  • Tilbyder levering
  • Mulighed for udendørsservering
  • Eksklusive restauranter
  • Lokalt køkken
  • Pris i mellemklassen
  • Billig mad
  • Morgenmad

Her er der rig mulighed for hurtigt at sortere i de muligheder, der bliver præsenteret for dig.

Ruller du endnu længere ned på siden, så kommer du til det, du virkelig kan bruge til noget, hvis du søger en ægte turistoplevelse. Her finder du nemlig de mest populære restauranter i København – og listen er lang! Du kan altså bare kigge dem igennem, indtil du finder lige netop det, som du ledte efter. Nogle af dem, der ligger øverst på denne liste, kan du blive klogere på her.

Souls

Som nummer et på listen finder du Souls. Det er en både en bar, en café og en restaurant proppet ind i samme indpakning. De får 5 ud af 5 point i anmeldelser, hvoraf også deres veganske retter bliver rost. Overordnet set et godt og centralt sted at spise frokost.

Pomodoro D’oro

Nummer to på listen over de mest populære restauranter i København, finder du denne italienske perle, der er blevet bedømt af næsten 500 mennesker og alligevel formår at scorer fem ud af fem point – både overordnet, men også i forhold til service, mad og god pris. Den ligger inde på Amager, hvor den er bedst kendt for sine fantastiske pizzaer – og det er bestemt også det, der kan anbefales, at du bestiller hos dem.

Alchemist

Hvis du er helt ligeglad med prisen, så er København et af de steder, hvor du kan komme ind og spise på Michelin restauranter. En af dem er Alchemist, der får to Michelin stjerner og byder på en helt igennem fantastisk oplevelse. Den får 5 ud af 5 point overordnet set, samt på både service og mad – dog må den smide et halvt point for de dyre priser, men det giver næsten sig selv, når der serveres 50 forskellige retter i fem forskellige acts. Det er altså en del af oplevelsen. Uden tvivl en oplevelse værdig – dog skal du forvente at bruge 3.800 kr. på et måltid.

Fiskerestaurant Hooked Frederiksberg – til dig der elsker fisk

At finde en god fiskerestaurant kan være svært, men er du i København og søger netop dette, så er Fiskerestaurant Hooked Frederiksberg det helt rigtige valg. Her kan du få europæisk mad samt fisk og skaldyr. De scorer fire en halv stjerne på parametrene mad, service og god pris, og de får mellem to og tre dollartegn. Det er altså et fornuftigt bud til dig, der gerne vil have et godt måltid mad uden at tømme bankkontoen.

Lad gode madanmeldelser guide dit restaurantbesøg

I en tid, som den, vi lever i, så er vi så privilegerede, at alle restauranter nærmest allerede er besøgt af nogen før os. Og dem, der har været der før os, har haft mulighed for at anmelde restauranten og give deres besyv med i forhold til, hvorvidt den er værd at besøge for andre. Det gælder både privatpersoner, men det gælder også dem, der er ansat til at lave madanmeldelser.

Hvis du står og søger en helt igennem fantastisk madoplevelse, så giver det altså god mening at gå ind og undersøge, hvad andre tænker om de forskellige restauranter i København. På den måde får du både en ide om, hvad der er godt og dårligt, hvad der falder i din smag og faktisk også, hvad der er indenfor dit budget. Det giver altså rigtig god mening at gøre, inden du skal ud at spise på restaurant.

En budgetvenlig madoplevelse

Det er ikke nogen hemmelighed, at priserne stiger en smule, når du bevæger dig over til hovedstaden. Derfor skal du altså være forberedt på, at maden også godt kan koste dig en lille smule mere. Dog er det muligt at undersøge prislejet inden du besøger restauranten, så der ikke kommer en grim overraskelse, når regningen kommer. Hvis du taster restauranten ind på Google, så vil du allerede der kunne se, hvor mange dollartegn den er blevet vurderet til at skulle have. Jo flere dollartegn, jo mere skal du også give for at spise der. Det er altså en hurtig måde lige at vurdere hvorvidt det ligger indenfor dit budget.

Derudover er der også mange restauranter, der har deres menukort liggende på nettet, så her kan du også få en ide om hvor dyrt eller billigt det vil være at spise der.

Prøv dig frem!

Internettet kan mange gode ting, men det er også en helt særlig oplevelse af gå rundt inde i gaderne og vælge den restaurant, der lige taler til dig, når du ser den. Pas på med at basere hele din oplevelse på andres mening – prøv dig i stedet frem og lad Københavns gader bevæge dig til de rigtige steder. På den måde får du en ægte turistoplevelse – og med den kan man også godt tåle et enkelt middelmådigt måltid eller to.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top