Sushirestaurant skifter navn og koncept

Niso Sushi, en populær sushirestaurant i Gothersgade 29, Fredericia, gennemgår store ændringer. Efter seks år i byen skifter restauranten navn til King’s Sushi og introducerer et nyt koncept. Det oprindelige rullende sushikoncept vil blive erstattet af bestillinger på små skærme, som kunderne kan foretage via iPads. Det nye koncept betyder, at maden altid vil være frisk, og det vil samtidig bidrage til at reducere madspild.

King’s Sushi er et velkendt navn på Fyn, hvor brødrene Ruewei og Ruihui Zheng driver fem succesfulde restauranter. Fredericia blev valgt som et naturligt sted at udvide virksomheden på grund af den geografiske nærhed. Ruewei Zheng har også annonceret planer om at åbne en King’s Sushi-restaurant i Horsens i februar næste år. Niso Sushi lukker den 19. november og forventes at genåbne under det nye navn og koncept efter 10-14 dages istandsættelse.

Ændringen fra running sushi til sushi ad libitum vil give restauranten plads til flere borde og tilbyde kunderne en længere spiseoplevelse. Indehaveren Zuqin Zhou forklarer: “I dag har vi kun kunnet garantere, at de [gæsterne] kan sidde her i halvanden time, når vi har allermest travlt. Men med det nye koncept får vi plads til flere borde, så gæsterne kan sidde her i op til 2,5 timer.”

Nyt menukort og varme retter

Restaurantens menukort vil også undergå nogle små ændringer, da der udover sushi kommer et bredt udvalg af varme retter på menuen. Kunderne kan se frem til at nyde lækre retter som lammekrone, oksestikker og kyllingespyd. Disse nye tilføjelser forventes at gøre King’s Sushi endnu mere attraktiv for kunder, der søger variation og nye smagsoplevelser.

Interessant er det også værd at bemærke, at restauranten vil bruge en robot til at levere maden til kunderne ved bordene. Dette innovative tiltag viser, hvordan teknologi kan integreres i restaurationsbranchen for at forbedre effektiviteten og minimere fejl.

Den nye menu og indførelse af varme retter vil utvivlsomt appellere til både sushielskere og dem, der ikke er så fortrolige med det japanske køkken. King’s Sushi tilbyder et varieret menukort, der giver mulighed for at smage på forskellige retter og opdage nye smagsoplevelser.

Forventninger til fremtiden

Med det nye navn, koncept og menu forventes King’s Sushi i Fredericia at fortsætte med at tiltrække en bred vifte af kunder og byde på en spændende og smagfuld spiseoplevelse. Den nye restaurant forventes at genåbne i slutningen af november eller starten af december og vil give både lokale og turister mulighed for at nyde et interessant og anderledes koncept i byen.

Forventningerne til King’s Sushi i Fredericia er høje, idet brødrene Zheng har opnået stor succes med deres restauranter på Fyn. Udvidelsen af virksomheden til Fredericia og Horsens viser, at King’s Sushi har en fremgangsrig fremtid og ambitioner om at fortsætte med at ekspandere i Danmark.

Den omdannede King’s Sushi i Fredericia vil utvivlsomt tilbyde en spændende og velsmagende spiseoplevelse for både lokale og besøgende. Med det nye koncept, den udvidede menu og den innovative brug af teknologi er restauranten godt rustet til at imødekomme fremtidens krav i en konkurrencepræget branche.

Opsummering: Fredericia får snart en omdannet sushirestaurant i form af King’s Sushi, der tidligere hed Niso Sushi. Med et nyt navn, koncept og menu forventes restauranten at tiltrække endnu flere kunder og blive en spændende tilføjelse til byens gastronomiske scene. Kunderne kan se frem til en større variation af retter, et førsteklasses udvalg af sushi og et interessant og moderne måde at bestille mad på via iPads.

KILDE: JV.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top